Itāļu Kafijas Pupiņas

Itāļu Kafijas Pupiņas

FILICORI ZECCHINI KAFIJA

VĒSTURE

Kompānija Filicori Zecchini tika dibināta 1919 gadā, Boloņā. Tās dibinātaji Aldo Filikori (Aldo Filicori) un Luidži Zečini (Luigi Zeccini). Ņemot vērā gūto pieredzi strādajot mazā veikaliņā pilsētas centrā, veikala īpašnieki saprata to cik svarīgi ir saviem klientiem piedāvāt produktu ar patiesu kvalitāti. 

Tieši tāpēc viņi nolēma personīgi sekot visiem ražošanas procesiem, sākot ar zaļo pupiņu importu līdz gatavai kafijas tasītei. Tādā veidā sapnik kļu va par realitāti un viņi dibināja kompāniju Filicori Zeccini, kas Boloņā kļuva par vārda „kafija” sinonīmu.

No 1919 gada, kompānija ir gājusi garu ceļu, un arī tagad, kad pagājis ir gandrīz gadsimts, kompāniju vada tās pašas ģimenes.Neraugoties uz kompānijas industriālo mērogu, filosofija paliek tāda pati,  amata kaisle, kas apvienota ar tehnoloģiskiem jauninājumiem, ļauj nodoties īstai mākslai- izcila produkta radīšanai.

КAFIJA

Rūpes un uzmanība, kas vērsta uz grauzdēšanas procesu, kopā ar gados gūto pieredzi veido fundamentālos elementus kas izceļ garšu un specifisko Fillicori Zeccini aromātu. 

Bet pirms tam ļoti svarīga ir rūpīga zaļo pupiņu atlase, kas arī nosaka brīnišķīgu espresso kafijas garšu. Tieši tādēļ kompānijai ir ilgadēji un  uzticami piegādātāji.

Dažādu veidu zaļās pupiņas, Filcori Zeccini kompānijā tiek grauzdētas atsevišķi, jo ilgu gadu peredze kafijas biznesā lika kompānijai saprast, ka katram pupiņu veidam piemīt savs, optimālais grauzdēšanas ilgums. Tapēc ievērojot šo procesu un iegūstot no katra pupiņu veida labako smaržu un aromātu, kuras samaisot kopā tiek garantēta maksimāli laba garša un kvalitāte.

GARANTĒTA KVALITĀTE

Kompānijā Filicori Zecchini pārsvarā visi kafijas maisījumi tiek gatavoti rūpīgi ievērojot tehniskās prasības, kuras nosaska Itālijas Nacionālais Espresso Kafijas Institūts. Tas dod tiesības piedāvat šo kafijas maisījumu ar tirdzniecības zīmi „Garantēta Itāļu Espresso kafija” Šāda veida atzinību piešķir tikai tādiem kafijas maisījumiem, kam piemīt precīzas un izteiktas īpatnības, kuras viegli atšķirt no imitācijām.

Sertificēts itāļu espresso tiek pagatavots no kafijas pupiņu maisījuma, kas sastāv no dažādu pupiņu sķirnām un kurš tiek samalts kafijas pagatavošanas brīdī un tiek pagatavots espresso kafijas mašīnā. Tam piemīt īpašas organoleptiskās īpašības. Putiņu krāsai jāatbilst lazdu riekstu krāsai, ar maigu struktūru, bez burbulīšiem. Intensīvs aromāts ar jaušamām ziedu, augļu , maizes un šokolādes notīm, kas saglabājas pēcgaršā vairākas minūtes.